Drukwerk

Al sinds 1993 ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij de inkoop van hun drukwerk, printwerk en aanverwante zaken. Wij werken samen met meerdere gespecialeerde bedrijven. Dat maakt het mogelijk dat wij een zeer brede range van diensten kunnen aanbieden.


E-Commerce

Het begrip electronic commerce is breder dan geld verdienen op Internet. Met name Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. Aanbieders en afnemers kunnen tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt betreden, die door Internet bovendien veel transparanter is geworden.


Onderzoek

TP Onderzoek kan uitkomst bieden voor bedrijven die willen weten wat hun totale kosten zijn voor grafische diensten. Wij brengen in kaart wat de kosten zijn en of deze reëel zijn. Vaak kan 10 tot 15% aan kosten worden bespaard.


3D Printen

Printen in 3D neemt enorm toe in populariteit. Toepasbaar in de architectuur, de industrie als ook in de medische sector. Een 3D geprint model kan erg verhelderend zijn bij bijvoorbeeld complexe vormen. Ook is het bouwen van een maquette, het maken van een prototype of gietmal op deze manier niet meer een tijdrovende en kostbare klus


DRUKWERK

Oog voor detail.

Door een zeer nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners zijn wij in staat het hele media traject te verzorgen. Uw merk is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om drukwerk, digitaal drukken, groot formaat printen, sign of online media. Wij brengen uw boodschap effectief onder de aandacht.

Weet wie u klant is

De gedachte van jaren geleden dat alle communicatie online gaat, is al weer volledig achterhaald. De vraag is hoe krijgt u de klant Loyaal aan uw bedrijf. Door een overdosering aan online boodschappen winnen traditionele mailingen en nieuwsbrieven weer aan populariteit, maar worden in de praktijk vaak wel gekoppeld aan online communicatie.

Het kan echt voor minder

TP Onderzoek kan uitkomst bieden voor bedrijven die willen weten wat hun totale kosten zijn voor grafische diensten. Wij brengen in kaart wat de kosten zijn en of deze reëel zijn. Vaak kan 10 tot 15% aan kosten worden bespaard. Geld verdienen door minder geld uit te geven.

Nieuwe mogelijkheden voor minder geld

Printen in 3D neemt enorm toe in populariteit. Toepasbaar in de architectuur en industrie als ook in de medische sector. Een 3D geprint model kan erg verhelderend zijn bij complexe vormen. Op deze manier is het geen tijdrovende en kostbare klus.